Anlık Bildirim

Patlamalara rağmen Galaxy Note 7′nin kullanım oranı artış göstermiş

Samsung için tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratan Galaxy Note 7'ye dair yayınlanan son araştırma, kullanıcıların yaşanan patlamalara rağmen cihazlarını kullanmaya devam ettiklerini ortaya çıkardı.
Kısa süre önce Galaxy Note 7 üretimini durduran ve mevcut cihazları eski-yeni seri farketmeksizin hurdaya göndereceğini açıklayan Güney Koreli şirket, son olarak güncellenen yeni değişim ve iade şartlarını yayınladı.
Buna göre akıllı telefonunu teslim etmek isteyenlere 3,599 TL ödeyecek olan Samsung, Galaxy S7 egde modeli ile değişim yapmak isteyenlere ise ek 600 TL para vereceğini duyurmuştu. Tüm dünyada skandala dönüşen cihaza dair yayınlanan son araştırma, kullanıcıların meydana gelen tüm olumsuzluklara rağmen Galaxy Note 7'den kolay kolay vazgeçmediklerini gözler önüne seriyor.

Değişimi yapılan cihazların da patlaması kullanım oranlarını düşürmedi

Apteligent’ın verilerine göre ilk geri çağırmaya kadar kullanım oranlarında hızlı bir yükseliş gösteren Note 7, ilk kez geri çağırmanın açıklanmasıyla inişli-çıkışlı grafik sergilemeye başlıyor. Değişimi yapılan cihazlarda da sorun olduğunun ortaya çıkmasına rağmen sürpriz bir şekilde kullanıcıların Samsung’a bağlılıkları devam ediyor ve adeta sıçrama yapıyor. Üretimin durdurulduğunun açıklanmasıyla grafiklerde beklenen gerileme baş gösteriyor.
Üretimin durdurulduğu 11 Ekim’den sonraki dönemi içermeyen araştırma, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen -şirket yöneticilerinin de açıklamalarını doğrular şekilde- kullanıcıların Samsung’a bağlı kaldıklarını gösteriyor. Elbette şirket için büyük çaplı maddi zararın yanı sıra imaj zedelenmesine neden olan Galaxy Note 7'nin izleri kolay kolay silinmeyecek gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2876 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim