Anlık Bildirim

Samsung tüm Galaxy Note 7'leri hurdaya gönderiyor

Samsung için adeta skandala dönüşen Galaxy Note 7'nin üretiminin durdurulmasının ardından mevcut cihazların geleceği de belli oldu. Açıklamaya göre Güney Koreli şirket tüm cihazları hurdaya gönderecek
Galaxy Note 7 yüzünden büyük bir imaj zedelenmesi ve milyarlarca dolar kayıp yaşayan Samsung, deyim yerindeyse cihazı tarihin tozlu sayfalarına göndermeye hazırlanıyor. Kısa süre önce Galaxy Note 7'nin ölüm fermanını imzalayan teknoloji devi, cihazın üretiminin ve değişim programının durdurulduğunu açıklamıştı.
Üstelik cihazların çevreye zarar vermeden toplanabilmesi için özel bir taşıma kutusu da üreten şirketin mevcut cihazları ne yapacağı da netlik kazandı. Samsung’un Motherboard isimli web sitesine yaptığı açıklamaya göre şu anki Galaxy Note 7'lere herhangi bir yenileme ya da onarım yapılmayacak ve tamamı hurdaya gönderilecek.

Samsung web sitesinden Galaxy Note 7'yi kaldırdı 

2,5 milyondan fazla cihaz söz konusu olduğu düşünüldüğünde maddi kaybının beklentilerin üzerine çıkacağı ifade edilen üreticinin tüm işlemler için organizasyon şeması hazırladığı ifade ediliyor. Bu aşamada Samsung’un şeffaf olmasını isteyen yetkililer, telefonlardaki zararlı maddeler yüzünden özellikle Greenpeace gibi çevre örgütlerinin şirketi bu konuda sıkıştıracağını dile getiriyorlar.
Diğer taraftan resmi web sitesinden Galaxy Note 7 ile ilgili içerikleri, bağlantıları ve görselleri kaldırmaya başlayan Samsung'un kullanıcıların güvenini nasıl tekrar kazanabileceği ise şimdilik büyük bir soru işareti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5789 kez okundu.
43 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim