Anlık Bildirim

Patriot, düşük maliyetli SSD ürünlerini duyurdu

SSD sektörünün önemli isimlerinden olan Patriot, Computex 2016 fuarına uygun fiyatlı SSD serisini getirdi. Özellikle 128GB ve 512GB kapasiteli modeller en ucuz SSD listesinin zirvesine oynamaya aday.

Son dönemde SSD üreticilerinin 3D NAND bellek modüllerine yönelerek daha hızlı ve daha yenilikçi ürünler ortaya koyduğunu görüyoruz. Bununla birlikte, alt seviyeye yönelik artan bir ilgi söz konusu. Toshiba, Intel, AMD, Kingston gibi firmaların ardından Patriot da düşük maliyetli ürünlere yöneliyor.

Maliyet düşürmek için üreticiler TLC NAND bellek modülleri tercih etmek zorunda. Bir hücreye 3-bitlik veri sığdıran TLC NAND bellek modülleri, sektörün en az maliyetli ve en düşük performans sergileyen bellek modülleri olarak biliniyor. Hücre başı 3000-5000 yazma-silme döngüsü sunan modüller, ayrıca uzun ömür konusunda da biraz geri kalıyor.

Firmanın Computex 2016 fuarına getirdiği yeni Spark serisi, çok uygun fiyatlarda tüketiciye SSD ürünleri sunmayı amaçlıyor. Phison S11 kontrolcüsünü kullanan seri, yazma hızları olarak 500MB/s, okuma hızları olarak 555MB/s seviyelerine çıkabiliyor.

2.5 inçlik 7mm formatında geliştirilen seride, 128GB, 256GB ve 512GB depolama kapasiteleri yer alıyor. 128GB kapasiteli model 35$ iken, 256GB kapasiteli model 57$, 512GB kapasiteli model ise 105$ fiyat etiketine sahip. Özellikle 128GB ve 512GB kapasiteli modeller pazardaki en ucuz SSD listesinin zirvesine oynamaya aday. Patriot Memory Spark serisinin sonbahar aylarında piyasaya çıkacağı belirtiliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8296 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
patriot memory, patriot spark ssd ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim