Anlık Bildirim

Pioneer’dan Lightning üzerinden şarj imkanı sunan dünyanın ilk kulaklığı

Lightning bağlantısı üzerinden müzik dinlerken aynı anda telefonu şarj edebileceğiniz pek çok aksesuar satışa sunuldu. Pioneer ise şarj imkanını kulaklık üzerinde sunuyor.

Ses sistemleri konusunda dünya lideri firmalardan birisi olan Pioneer, iPhone kullanıcılarına yönelik olarak dünyanın ilk şarj edebilen kulaklık setini duyurdu. Yeni Rayz serisi kulaklıklar kullanıcıyı şarjsız bırakmıyor.

Aynı anda şarj

Firmanın ön plana çıkardığı yeni özellik, kullanıcının müzik dinlerken aynı anda telefonunu şarj etmesine imkan tanıyor. Lightning giriş jakının hemen gerisinde yer alan küçük bir modüle Lightning yuvası entegre edilmiş. Jakı telefona taktıktan sonra kullanıcı Lightning şarj kablosunu bu yuvaya sokarak telefonunu şarj edebiliyor.

Bunun haricinde üründe önemli özellikler mevcut. Kullanım durumuna göre mümkün olan en düşük enerjiyi kullanan LightX teknolojisi, en iyi gürültü engellemeyi yapan 6 mikrofonlu yapı, belirli bir seviyede arka plan gürültüsünü içeri vererek kullanıcısını bilgilendirmeye yarayan HearThruä, kulağa takılı olup olmadığını algılayarak otomatik olarak düşük güç moduna geçen sensör, uygulama ile programlanabilir tuşlar şeklinde özellikler sunuyor.

Rayz kulak içi kulaklık 100$ fiyat etiketine sahip. Lightning modu barındıran Rayz Plus ise 150$ fiyat etiketi ile satılacak. Satışlara önümüzdeki haftalarda başlanması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim