Anlık Bildirim

PlayRise Dijital, Table Top Racing ile "AAA" kalite bir mobil oyun deneyimi sunmayı planlıyor

PlayRise Dijital, "Table Top Racing" adlı mini kart oyunu ile "AAA" kalite bir oyun deneyimini mobil oyuncuların beğenisine sunmak için hazırlanıyor.

Yapımla ilgili gelen haberlere göre, Table Top Racing'in mobil oyunculara ev ortamında bir mini kart deneyimi yaşatacağı ifade ediliyor. Devasa ev eşyalarının çevre detaylarını oluşturduğu sekiz farklı pist seçeneğini oyunculara sunacak olan yapımın, 10 farklı araba ve çeşitli güç arttırmalarını da bünyesinde barındıracağı belirtiliyor. Saf bir yarış oyunundan çok mini kart oyunlarının gerektirdiği eğlence odaklı yarış yapısını yaşatmayı planlayan oyunda, oyuncuların birbirlerini devre dışı bırakabilmeleri için çeşitli silahlara da yer verileceği de gelen detaylar arasında yer alıyor.

Tek kişilik oyuncu modlarının yanı sıra, çevrimiçi çoklu oyuncu modunun da yer edineceği yapımda; Hot-Lap, Speed-Trial, Combat, Pure Race, Pursuit, ve Eliminator gibi çeşitli yarış türlerinin de olacağı belirtiliyor. Ayrıca, Mac için de çıkış yapabileceğine ihtimal verilen oyunun geliştiricinin iddiasına göre, iPhone 3GS'te dahi akıcı bir oyun deneyimi sunacağını da belirtelim.
Şu an için Table Top Racing'in fiyatlandırması ve çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi verilmese de, önümüzdeki ayın başlarında Appstore'daki yerini alması bekleniyor. İçeriği ve vadettikleriyle mini kart oyuncularının dikkatlerini üzerine çeken Table Top Racing'in beklentileri ne denli karşılayabileceğini önümüzdeki ay hep birlikte göreceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim