Anlık Bildirim

PlayStation 4'ün kontrolcüsüne ait olduğu iddia edilen yeni bir görsel yayınlandı

PlayStation 4'ün kontrolcüsüne ait olduğu iddia edilen yeni bir görsel yayınlandı
Hatırlayacağınız üzere Sony, geçtiğimiz haftalarda 20 Şubat tarihinde düzenleyeceği bir basın konferansıyla birlikte PlayStation'ın geleceğini gözler önüne sereceğini açıklamıştı. Birçok oyuncuyu heyecanlandıran bu açıklama PlayStation 4 ile ilgili dedikoduların bir hayli alevlenmesine neden olmuştu. Bu kapsamda gelen son dedikodulardan biri de PlayStation 4'ün yeni kontrolcüsünün prototipine ait olduğu iddia edilen bir görsel.

Destructoid tarafından yayınlanan bu görselde yer alan kontrolcü, mevcut DualShock kontrolcüden pek de farklı görünmüyor. Ancak prototipte, mevcut kontrolcüde start ve select tuşlarının yer aldığı kısımda bir dokunmatik panel bulunurken, tetik tuşlarının(L1-L2, R1-R2) arasındaki bölgede yer alan mavi ışıklı dikkatleri bir hayli üzerine çekiyor. Kontrolcü üzerindeki bu mavi ışık, PlayStation'ın Move kontrolcüsünü akıllara getirmiyor değil. Geçtiğimiz yıl almış olduğu patentle birlikte Move ve DualStock'u bir araya getiren Sony'nin PlayStation 4'te böyle bir özelliğe yer vermesi pek de sürpriz olmayacaktır.

Görselde yer alan kontrolcü bazı kaynaklar tarafından doğrulanmış olsa da, kontrolcünün henüz prototip aşamasında olduğu ve son kullanıcı ile buluşana kadar tasarımsal değişiklere uğrayabileceğini belirtmekte fayda var. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4976 kez okundu.
39 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, PS 4
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim