Anlık Bildirim

Razer’ın dünyanın en büyük RGB LED aydınlatma platformu olarak tanımladığı Chroma, artık LED şeritlerde de oyunculara sunulacak. Özellikle mevcut sistemine ekleme yapmak isteyenler bu şeritleri daha çok tercih edecektir.

Uygulama alanı fazla

Razer Chroma şimdiye kadar 5 milyondan fazla cihaz satışıyla dünyanın en büyük oyun RGB platformu. Dünyanın en popüler AAA oyunlarından bazıları Razer Chroma aydınlatma entegrasyonuna sahip. Bu oyunlar arasında Overwatch,Call of Duty: Black Ops 3,Shadow Warrior 2 ve daha pek çok isim var.

LED şeritler beraberinde kontrol modülünü de getiriyor. Böylece oyuncu faresi, klavyesi ve hatta Razer dizüstü modellerindeki LED aydınlatma ile senkronize bir şekilde çalışabiliyor. Yine sadece kasa içerisine değil monitörün arkasına veya masanın kenarlarına da uygulanabilir. Bu bakımdan çok fazla alternatifiniz mevcut.

Chroma Hardware Development Kit şeklinde satılacak olan sette bir adet modül, 4 adet kanal ve 2 adet de LED şerit yer alıyor. Fiyatı 80$. Ek şerit isterseniz 2 adedine 30$ ödemeniz gerekiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5349 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Razer, razer chroma ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim