Anlık Bildirim

Renault Kangoo logo değiştirdi, Nissan NV250 oldu

Japon üretici Nissan, Avrupa pazarına yönelik yeni kompakt van modeli NV250'yi tanıttı. Renault Kangoo'nun logosu değiştirilmiş versiyonu olarak karşımıza çıkan Nissan NV250'nin detayları haberimizde:

Renault Kangoo logo değiştirdi, Nissan NV250 oldu Tam Boyutta Gör

Kompakt van sınıfında elini güçlendirmek isteyen Nissan, Avrupa pazarına yönelik yeni bir model tanıttı. Nissan NV250 ismiyle tanıtılan araç, aslında tasarım olarak bizlere hiç de yabancı değil. Zira aracın Nissan logosu hariç diğer tüm detayları Renault Kangoo modeline ait.

2019’un Eylül ayında Avrupa’da satışa sunulması planlanan Nissan NV250; birden çok motor ve kabin seçeneğinin yanı sıra iki farklı gövde uzunluğuyla tercih edilebilecek. Bu uzunluklar sırasıyla 4.28 metre ve 4.67 metre olarak ölçülüyor. Ayrıca Nissan NV250, gövde uzunluğuna göre Panel Van, Crew Cab ve Combi seçenekleriyle satın alınabilecek.

Nissan NV250’nin panel van versiyonu her iki gövde uzunluğunda da tercih edilebiliyor. Aracın bu versiyonunda farklı koltuk konfigürasyonları sunuluyor. Crew cab versiyonu ise yalnızca uzun aks mesafesi ile tercih edilebiliyor. Bu versiyonun kabininde maksimum dört koltuk bulunuyor. Son seçenek olan Combi versiyonu da sadece kısa aks mesafesiyle satın alınabiliyor. Bu araçta beş koltuk ve Nissan’ın deyimiyle “geniş bagaj hacmi” sunuluyor.

800 kilograma kadar yük taşıyabiliyor 

Nissan NV250, uzun aks mesafeli panel van versiyonunda 800 kilograma kadar yük taşıyabiliyor. Araçta, kargo bölümünü ahşap panellerle kaplama ve arka kapıdan tekerlekli sandalye ile erişim gibi dönüşümler yapılabiliyor. Bunun yanı sıra entegre soğutma ünitesi gibi opsiyonel donanımlar da tercih edilebiliyor.

Nissan NV250’nin kaputu altında 1.5 litre dört silindirli dizel ünite bulunuyor. Söz konusu motorun 80, 95 ve 115 beygir olmak üzere üç farklı güç çıkışı mevcut. Bunlardan en düşük hacimli olanı Crew Cab modelinde bulunmuyor. Son olarak, Nissan NV250’nin Renault logolu ikizinde Kangoo Z.E. isimli elektrikli versiyon da mevcuttu. Nissan’ın modelinde ise elektrik seçeneğine yer verilmeyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19140 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
renault kangoo, kompakt van ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim