Anlık Bildirim

Resmi: Samsung Galaxy S IV, 14 Mart'ta lanse ediliyor

Resmi: Samsung Galaxy S IV, 14 Mart'ta lanse ediliyor
Akıllı telefon dünyasının en çok merak edilen telefonlarından olan Samsun Galaxy  SIV için doğrulama geldi ve resmi lansmanın 14 Mart tarihinde yapılacağı açıkladı. Samsung Mobile'ın bir numaralı ismi olan JK Shin tarafından teyit edilen tarihte, New York'ta yapılacak özel bir etkinlikte lanse edilecek Galaxy S IV, Samsung tarafında Galaxy S sonrası için dünya lansmanı Amerika kıtasında gerçekleştirilmiş nadir telefonlardan bir tanesi olacak.
Teknik özellikleri hakkında çok fazla dedi kodu dolaşan Galaxy S IV'ün 5-inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana, yüksek frekansta çalışan 4 çekirdekli yeni nesil işlemciye, en az 2GB bazı iddialara göreyse 3GB büyüklüğünde bellek kapasitesine, Android 4.2.1 işletim sistemine, tamamiyle yenilenmiş bir kameraya ve Galaxy S III'e kıyasla daha büyük pil kapasitesine sahip olması bekleniyor.
Tasarım olarak ne gibi yenilikler sunacağı henüz bilinmeyen telefonun, Avrupa ile benzer tarihlerde ülkemize de girmesi bekleniyor. Sony Xperia Z ve HTC One'ın satışa sunulacağı tarihlerde lanse edilecek Galaxy SIV için Samsung'un çıtayı yüksek tuttuğu ve Galaxy S III'den daha fazla satmayı hedeflediği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15256 kez okundu.
115 kişi, toplam 138 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim