Anlık Bildirim

Sadeliğe odaklı yeni bir fotoğraf düzenleme uygulaması : Litely

Sadeliğe odaklı yeni bir fotoğraf düzenleme uygulaması : Litely

 Akıllı telefonlarda kameralar geliştikçe ve yüksek çözünürlükte fotoğraf imkanı doğdukça, fotoğraf düzenleme ve filtreleme uygulamaları da önem kazanmaya başladı. Mağazalarda her gün yeni bir uygulamaya rastlamak mümkün.

Instagram'ın 4 filtresine imza atan Cole Rise artık kendi fotoğraf düzenleme uygulaması ile karşımızda. Rise bir süre Apple ile de çalıştığı için iPhone kameralarının özelliklerini yakından tanıyor. Bu bakımdan uygulama şimdilik iOS platformu için yayımlandı.

Uygulama iOS cihazlarının galerisinden alınan veya kendi kamerası ile çekilen fotoğrafları düzenlemenize imkan tanıyor. Ayrıca bulut depolama desteği sayesinde hesabınızdaki resimleri de kullanmanız mümkün.

Uygulamada resimler arasında geçiş ve menülere erişim parmaklarınızı kaydırarak yapılabiliyor. Ayrıca tek tıklama ile zoom yapma ve cihazı hareket ettirerek resimde pan yapma gibi fonksiyonlar da mevcut. 

Uygulamada parlaklık, keskinlik ve titreşimlilik için akıllı ayarlar sunarken, 36 farklı düzenleme aracı kullanıcıya sunuluyor. Uygulama ücretsiz olsa da çok az düzenleme aracı sunuluyor ve diğer araçlar paket halinde satın alınabiliyor. 



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim