Anlık Bildirim

Samsung, 12 Haziran'da düzenleyeceği tablet lansmanı için tanıtım videosu yayınladı

Samsung, 12 Haziran'da düzenleyeceği tablet lansmanı için tanıtım videosu yayınladı
Samsung'un Galaxy Tab S serisine yeni modeller eklemeye hazırlandığı bir süredir biliniyor. Hatta ekran çözünürlüğünden tutun da yongaseti ve görselleri gibi pek çok detayı şu ana sızan bilgiler sayesinde bilinen detaylar arasında bulunuyor. 
 Samsung, AMOLED ekrana sahip olmasıyla dikkat çeken 8.4 inç ve 10.5 inçlik yeni tabletlerini 12 Haziran'daki New York'da basına tanıtmaya hazırlanıyor. Youtube kanalı üzerinden yayınladığı video ile Galaxy Premier 2014 adını verdiği etkinliği için geri sayım yapan ve tabletin canlı renklere sahip ekranını vurgulayan bir tanıtım videosu yayınladı. Videodan görüldüğü üzere ince bir yapıya sahip olan tabletlerin 12 Haziran'daki etkinliği internet üzerinden canlı olarak da izlenebilecek.
Tabletlerin şu ana kadar sızan detaylarını belirtmemiz gerekirse; 8.4 inç ve 10.5 inç ekrana sahip iki farklı boyutta gelecek modellerde 2560x1600 piksel çözünürlükte AMOLED ekran yer alıyor. Galaxy Note 3 modelinde de gördüğümüz Exynos 5420 yongasetinin, 3GB RAM'in bulunduğu tabletlerde microSD kart ile arttırılabilir 32GB dahili depolama yer alıyor. Ön yüzlerinde 2.1MP, arka yüzlerinde 8MP kameraların bulunduğu yeni tabletlerde Galaxy S5'de de gördüğümüz parmak izi okuyucu da yer alıyor. 
Android'in 4.4.2 KitKat sürümüyle piyasaya sunulacak modellerde Ultra Güç Tasarrufu modu, uzak masaüstü ve bağlı olduğu telefona gelen çağrıyı tablet üzerinden cevaplama gibi özellikler bulunuyor.
Haziran sonu gibi piyasaya sürülmesi beklenen tabletlerin 12 Haziran'daki lansman sonrası detaylarını sitemizde bulabileceksiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
890 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Tablet ve Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim