Anlık Bildirim

Samsung, 12 inçlik bir Galaxy Note tablet piyasaya sürebilir

Samsung, 12 inçlik bir Galaxy Note tablet piyasaya sürebilir

Yeni ürün tanıtımlarına hız kesmeden devam eden Samsung'un sonraki modellerine ilişkin dedikodu kazanı da kaynamaya devam ediyor. Güney Kore medyasına göre Samsung bu kez 12 inçlik bir tablet hazırlığında.

Samsung'un Galaxy Note serisine ekleyeceği bu dev tablet tam olarak 12.2 inçlik bir boyuta sahip olacak. 2560x1600 piksel çözünürlüğe yer verilecek olan tabletin Sharp tarafından üretilen enerji tasarrufu odaklı IGZO panel kullanacağı belirtiliyor. 

Samsung'un Galaxy Note 12 modelinde ne tür bir donanım tercih edeceği belirsiz ancak kaynaklar bu hamlenin Apple'ın muhtemel iPad Max modeline karşı yapıldığını dile getiriyor. 

Apple'ın Haswell ve Bay Trail ile yıl sonunda pazara çıkacak yeni Windows tabletlere karşı pay kaybetmemek için 12.9 inçlik bir iPad modeli hazırladığı yönünde dedikodular gündeme gelmişti. Galaxy Note 12 iddiası da bu dedikoduyu doğrular nitelikte. Ancak her ikisi için de şimdilik kesin bir teyit yok. Galaxy Note 12 modelinin yılın üçüncü çeyreğinde piyasa sürülmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim