Anlık Bildirim

Samsung, 2013 yılında 510 milyon adet mobil telefon sevkiyatı hedefliyor

Güney Kore'nin mobil iletişim devlerinden Samsung, gördüğümüz kadarıyla önümüzdeki yıl güçlü rakipleriyle arasındaki farkı daha da açma peşinde. The Korea Times cephesinden elimize ulaşan bilgiler doğrultusunda Samsung, 2013 yılında, dünya çapında 510 milyon adet gibi yüksek bir hacimde mobil telefon sevkiyatı hedefliyor.
Samsung'un önemli bir tedarikçisinin üst düzey yöneticisi, hedeflenen toplam sevkiyatın 390 milyonluk bölümünü akıllı telefonların; geriye kalan 120 milyonluk bölümünü ise Java platformuna sahip cep telefonlarının oluşturacağını açıklamış. Güney Koreli üreticinin, 2009 yılında sadece 600.000 adet akıllı telefon satışı gerçekleştirdiği düşünülürse ve 2013 yılı hedeflerinin tutacağı varsayılırsa gerçek anlamda büyük bir yol katedilmiş olacak. Firma içi kaynaklara ve yine tedarikçilere dayandırılan bilgilere göre, Samsung'un 2012 yılı sonuna kadar 420 milyon adet mobil telefon sevkiyatı yapacağına dair tahminler yürütülüyor.
Başka bir kaynaktan edinilen bilgilere göre Samsung, 2013 yılında Vietnam'da 240 milyon adet, Çin'de 170 milyon adet, Güney Kore'de 40 milyon adet, Hindistan'da ise 20 milyon adet mobil telefon üretimi yapacak. Ayrıca 2020 yılına kadar Samsung, Vietnam'ın Bac Ninh ve Thai Nguyen şehirlerinde bulunan tesislerine 2.2 milyar dolar civarında yatırım gerçekleştirecek. Bu sayede tesislerdeki üretim hacmi yükselecek ve üretim maliyetlerinin düşmesine katkı sağlanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1544 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim