Anlık Bildirim

Samsung ATIV Tab 3 resmileşti

Samsung ATIV Tab 3 resmileşti

Bugün Londra'da bir etkinlik gerçekleştiren Samsung, merakla beklenen Galaxy ve ATIV serisine ait yeni cihazlarını tanıttı.

Samsung son haftalarda Galaxy S4 Active, Zoom, Mini modelleri ile Galaxy Tab 3 serisinin tanıtımını yapmıştı. Bu cihazlar etkinlikte görücüye çıkarken, ek olarak ATIV serisi tablet ve dizüstü modelleri ile Galaxy NX Android'li aynasız kamera da ilk kez tanıtıldı.

Bu modellerden ilk olarak görücüye çıkan ATIV Tab 3 oldu. Galaxy Tab ailesindeki politikasını buraya da yansıtan Samsung, ATIV Tab 3 modelinde ilk nesile göre çok önemli bir değişiklik ortaya koymuyor. 

ATIV Tab 3 10.1 inçlik 1366x768 piksel çözünürlükte Supe PLS LCD bir ekrana sahip ve 155ppi piksel yoğunluğu yakalanıyor. Modelde S Pen teknolojisi devam ettiriliyor ve S Note 2.0 uygulaması daha gelişmiş bir şekilde tablette yerini alıyor. 

32nm fabrikasyon sürecine sahip 1.8GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Clover Trail tabanlı Intel Atom Z2760 işlemcisi ilk nesildeki gibi bu modele de güç veriyor. Grafik tarafında 533MHz hızında çalışan PowerVR SGX 545 birimi bulunuyor. 

2GB RAM, 64GB depolama kapasitesi, 8.2mm kalınlık, 550gr ağırlık, opsiyonel klavye aparatı, Windows 8 işletim sistemi, 5MP çözünürlükte ön kamera, VGA arka kamera, Full HD video kaydı, WiFi, Bluetooth 4.0, microHDMI şeklinde diğer özelliklerini saymak mümkün.

Modelin ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmezken, 599$ fiyat etiketi klavye eklendiği zaman 699$'a çıkıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim