Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A6 serisi resmi sayfada listelendi

Samsung’un merakla beklenen yeni Galaxy A6 akıllı telefon serisi resmi olarak doğrulandı. Firma web sitesinde Galaxy A6 ve Galaxy A6+ modellerini listelemiş durumda.

Samsung’un orta seviyede mücadele edecek yeni Galaxy A6 ve Galaxy A6+ modelleri resmi olarak da doğrulandı. Henüz bir tanıtım olmamasına rağmen Endonezya sayfasında yeni modeller listelendi.

Galaxy A6 özellikleri

Galaxy A6 modelinde 5.6 inçlik 1480x720 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED bir ekran bizi karşılıyor. 8 çekirdekli Exynos 7870 yonga setinden gücünü alan modelde 3GB RAM/32GB depolama kapasitesi ve 4GB RAM/64GB depolama kapasitesi seçenekleri sunuluyor.

Arka kısımda 16MP çözünürlüğündeki kamera f/1.7 diyafram aralığına sahip. Ön tarafta 16MP çözünürlüğündeki kamera da LED flaş ile destekleniyor. Modelde 3000mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor.

Galaxy A6+ özellikleri

Galaxy A6+ ise 6 inçlik 2220x1080 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED bir ekrana sahip. Snapdragon 450 yonga setinden gücünü alan modelde yine aynı bellek seçenekleri yer alıyor.

Arka kısımda 16MP ana kamera yanında 5MP çözünürlüğünde yardımcı kamera konumlanmış. Ön tarafta ise 24MP çözünürlüğünde kamera LED ile desteklenmiş. Telefonda 3500mAh kapasiteli bir batarya mevcut. Her iki telefonda da Android 8.1 işletim sistemi kullanılıyor. Şimdilik yeni seri ne zaman piyasaya çıkacak bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim