Anlık Bildirim

Samsung’un elden geçirerek daha güvenli bir batarya ile yeniden piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy Note 7R modeli hem benchmark skorlarına hem de sertifika onaylarına yansımaya başladı. Modelin donanım tarafı zaten hemen hemen biliniyor.

Vakit geliyor

SM-N935S model numarasıyla pazarlanacak olan cihaz Exynos 8890 yonga seti ile benzer skorları alıyor. Bu noktada Snapdragon 820 yonga seti de ikinci versiyon yer alacak mı belli değil ancak orijinal modelde bulunuyordu.

Galaxy Note 7R modeli orijinal modelden iki noktada ayrılıyor. 3500mAh kapasiteli batarya bilindiği üzere sorunun kaynağı olarak gösterilmişti. Bu bakımdan 3200mAh kapasiteli ve güvenlik testlerinden başarı ile geçmiş yeni bir batarya kullanılıyor. Diğer taraftan Android 6.0 yerine Android 7.0 işletim sistemi tercih ediliyor.

Galaxy Note 7R halen çok iyi bir cihaz durumunda. 5.7 inçlik 2K Super AMOLED ekran, Gorilla Glass 5 koruma, 4GB LPDDR4 RAM, 64GB depolama kapasitesi, 12MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, hızlı şarj özelliği, IP68 dayanıklılık sertifikası gibi özelliklerin tamamı şu an pek çok amiral gemi modelinde dahi bulunmuyor.

Galaxy Note 7R modeli Haziran ayında Tayvan ve Güney Kore’de satışa sunulacak. Fiyatı ise 650$ civarında olacak. Bu hafta cihaz FCC onayından da geçti. Bu bakımdan ABD’de satışa çıkma ihtimali var.

Bir yanda Galaxy S8 serisi bir yanda sonbaharda gelecek Galaxy Note 8 modeli nedeniyle Galaxy Note 7R geri planda kalması gereken bir cihaz olacak. Bu bakımdan muhtemelen sadece eldeki stokları tüketmek amacıyla belirli bir süre piyasada görebileceğiz. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8527 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung gaalxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim