Anlık Bildirim

Yılın ikinci yarısı için Samsung’un en büyük kozu olacak Galaxy Note 8 için meraklı bekleyiş devam ederken sızıntılar da ardı ardına geliyor. Çift kamera kullanılacağı büyük ihtimal olan modelin çözünürlükleri de ortaya çıktı.

Kalite yükseliyor

Samsung ilk çift kamera kombinasyonunu Galaxy C10 modelinde kullanacak. İkinci olarak ise Galaxy Note 8 modeline sıra gelecek. Firmanın modelin arka kısmında iki adet 13MP çözünürlüğünde sensör kullanacağı ifade ediliyor. Daha önceki iddialarda 13MP+12MP şeklinde bir dizilim olacağı gündeme gelmişti.

Sensörlerin Samsung Electro-Mechanics tarafından üretileceği belirtiliyor. Bu bakımdan Samsung’un kendi ISOCELL teknolojisine yer vermesi muhtemel. Veya Sony tarafından tedarik edilen sensörlerde bir takım özelleştirmeler de yapılabilir.

Samsung bu sayede daha iyi karanlık ortam performansı, daha başarılı bulanıklık efektleri ve hatta optik yakınlaştırma gibi önemli özellikleri kullanıcılara sunabilecek. Ayrıca rakiplerinden de farklılaşmaya çalışacak.

Son dönemde çift kamera kombinasyonu artık aranan bir özellik haline geldi. Akıllı telefon kameralarını daha kaliteli hale getirme adına atılan adımlar tüketici tarafında da karşılığını buluyor. Özellikle Huawei çift kamera kombinasyonunu en yaygın şekilde kullanan firma durumunda.

Galaxy Note 8 modelinde bunun haricinde yüzde 10 daha hızlı Snapdragon 836 yonga setine yer verileceği iddia ediliyor. Ayrıca Super AMOLED kavisli ekran 6.4 inç boyutunda olacak ve 6GB LPDDR4 RAM sisteme dahil edilecek. Batarya ise 3600mAh seviyesinde olacak. Galaxy Note 8 modelinin Ağustos ayının ilk yarısında tanıtılması ve akabinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3299 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 8 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim