Anlık Bildirim

Samsung Galaxy On 5 ve On7 Pro duyuruldu

Samsung’un bu yıl ki yeni giriş seviyesi akıllı telefon serisi olan Galaxy On, şimdi mevcut modellerin biraz daha iyileştirilmiş versiyonlarını karşımıza çıkarıyor.

Samsung’un bu yıl ki yeni akıllı telefon serisi olan Galaxy On, iki modelle ticari hayatına başlamıştı. Giriş seviyesine hitap eden Galaxy On serisi, şimdi mevcut modellerin biraz daha iyileştirilmiş versiyonlarını karşımıza çıkarıyor. Modeller Galaxy On5 Pro ve Galaxy On7 Pro adını taşıyor.

Galaxy On7 Pro modelinde 5.5 inçlik 720 çözünürlüğünde LCD ekran kullanıldığını görüyoruz. 4 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran Snapdragon 410 yonga setinin güç verdiği cihazda, 2GB RAM ve 16GB artırılabilir depolama kapasitesi yer alıyor.

Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde bir kamera barındıran Galaxy On7 Pro 3000mAh kapasiteli batarya ve çift SIM desteği şeklinde diğer özelliklere sahip.

Galaxy On5 Pro modelinde ise 5 inçlik 720p çözünürlüğünde bir ekran kullanılmış. 1.3GHz saat hızında 4 adet Cortex-A7 çekirdeği ve Mali-T720 grafik birimi içeren Exynos 3475 yonga setinin güç verdiği modelde 2GB RAM, 16GB artırılabilir kapasite, çift SIM ve 2600mAh kapasiteli batarya yer alıyor.

Pro versiyonların standart versiyonlardan farkı ise 2GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi sunuyor olması. Bunun haricindeki donanım bileşenleri genelde aynı. Seri böylece toplamda 4 modele ulaşırken, Galaxy On5 Pro için 137$, Galaxy On7 Pro için 167$ fiyat etiketi belirlenmiş. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12350 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy on5 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim