Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S 2 Mini'nin detayları gelmeye başladı

Resmi tanıtımı Mobil Dünya Kongresi'nde yapılan Galaxy S 2 için meraklı bekleyiş süredursun, Samsung'un yei modeli Galaxy S 2 Mini'ye ait ilk detaylar da gün ışığına çıktı. Nisan ayında lanse edileceği belirtilen Galaxu S 2 Mini, 3.7-inç büyüklüğünde ve WVGA çözünürlüğünde çoklu dokunmatik kapasitif ekrana ve Android 2.3 işletim sistemine sahip olacak.

Çift çekirdekli Exynos 4210/Nvidia Tegra 2 işlemcisini kullanan Galaxy S 2'den farklı olarak tek çekirdekli olan ancak 1.4GHz'de çalıştığı belirtilen işlemci ile geleceği öne sürülen Galaxy S 2 Mini'ye, otomatik fokus özelliğine sahip olan ve LED Flash ile desteklenen 5 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ve VGA çözünürlüğünde ön kamera eşlik edecek.

GPS, WiFi N ve 21Mbps HSPA+ bağlantı özelliklerine destek sunan Galaxy S 2 Mini, tasarım olarak Galaxy S 2'nin minyatürize edilmiş hali olacak gibi görünüyor. Fiyatı hakkında henüz çok fazla bilgi olmayan Galaxy S 2 Mini'nin, ülkemizde de satılan Galaxy Mini'den farklı olarak daha yüksek fiyatlandırma ile sunulacağı tahmin edilirken, net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
49007 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim