Anlık Bildirim

"Samsung, Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 için Android 4.3 denemelerine başladı"

'Samsung, Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 için Android 4.3 denemelerine başladı'

Samsung tarafında belki de en merak edilen konulardan birisi, geçen yılın amiral gemi modelleri Galaxy S3 ve Galaxy Note 2'nin ne zaman güncelleme alacağı. Son olarak Android 4.1.2 sürümüne güncellenen modeller uzun süredir bu sürümde takılı kalmış durumda.

Önce 4.2 güncellemesinin TouchWiz sıkıntıları nedeniyle iptal edildiği ve doğrudan Android 4.3 sürümüne geçileceği gündeme gelmişti. Sonrasında Samsung güncelleme için Ekim ayını işaret etmişti. 

Kaynaklardan gelen bilgilere göre Samsung Galaxy S3, S4 ve Galaxy Note 2 için Android 4.3 denemelerine başlamış durumda. Ancak bu cihazların kullanıcıları biraz daha beklemek durumunda. Zira Galaxy S4 için Android 4.3 güncellemesi Ekim ayı ortalarında dağıtıma başlayacak. Güncellemeyi alan ilk cihaz da bu olacak.

Galaxy S3 için ise Ekim sonu Kasım başları işaret ediliyor. Yani cihaz muhtemelen Ekim ayını geçirmiş olacak. 

Galaxy Note 2 modelinin güncellemesi ise Kasım sonu Aralık başı olarak görünüyor. Samsung'un henüz piyasaya çıkan Galaxy Note 3 modeline zaman kazandırması amacıyla Galaxy Note 2 güncellemesi biraz gecikecek ve bazı Note 3 özelliklerini de beraberinde getirecek. 

Bunun yanında Touchwiz arayüzünde de çok büyük değişiklikler yaşanması beklenmiyor. Samsung küçük iyileştirmelerle TouchWiz Nature arayüzünü cihazlarına sunacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3027 kez okundu.
41 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim