Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye lansmanına ilişkin detaylar netleşiyor

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye lansmanına ilişkin detaylar netleşiyor
Samsung'un yeni nesil akıllı telefon modeli Galaxy S4'ün Türkiye lansmanına ilişkin yeni detaylar elimize ulaştı. Samsung'a yakın kaynaklardan elde ettiğimiz bilgilere göre, Galaxy S4'ün ülkemizdeki lansmanı iki hafta içerisinde gerçekleştirilmiş olacak. Hatta şu anda tarih olarak 26-27-28 Nisan tarihleri üzerinde durulduğunu da not düşmek gerekiyor.
Elimize ulaşan detaylara göre, en azından ilk etapta Galaxy S3'e kıyasla daha sakin bir lansman planlanıyor. Hatırlanacağı üzere Galaxy S3 için dünyaca ünlü müzisyenler Avicii ve Bob Sinclair eş zamanlı olarak Caddebostan ve Nişantaşı'ndaki devasa platformlarda halka açık konserler vermiş ve bu esnada da katıımcılar akıllı telefonu deneme şansı yakalamışlardı. Galaxy S4 için planlanansa Çırağan Sarayı'nda yapılacak özel bir lansman olacak. Tabi daha sonrasındar farklı tanıtım etkinlikleri de Samsung tarafından organize edilecek ancak Çırağan Sarayı'ndaki etkinlikle birlikte telefon satışa çıkmış olacak.
Diğer taraftan Samsung, farklı kanallardaki satış temsilcilerine Galaxy S4'le ilgili eğitim çalışmalarını da vermeye başlamış durumda. Hem donanım hem de yazılım tarafında çok sayıda yeni özellik ile gelen Galaxy S4'ü kullanıcılara iyi anlatmak isteyen Samsung, bu noktada eğitim faaliyetlerine de önem veriyor. Tabi ki operatör tarafındaki hazırlıklar da sürüyor. Hali hazırda operatörler, Galaxy S4'e ilgi duyduklarını açıklamışlardı. Bu ay sonu ile birlikte operatörler de farklı tarife paketleri için Galaxy S4 tanıtımlarına başlayacaklar. Son bir not olarak, bunların bizim Samsung'a yakın kaynaklardan aldığımız duyumlar olduğunu ancak henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığını da belirtmiş olalım.
 
 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2264 kez okundu.
24 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim