Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 için Nisan ayı işaret ediliyor

Yeni amiral gemi modeli için her ayrıntıyı titizlikle planlayan Samsung, lansman konusunda da hassas. Bu kez bağımsız bir etkinlikte geniş çaplı bir tanıtım planlanıyor.

Samsung’un bu yıl yaşanan talihsizliklerden sonra yeni amiral gemi modelini ince eleyip sık dokuduğu herkesin malumu. Telefonun kendisinin haricinde lansman etkinliği de büyük bir titizlikle planlanıyor. Firma bu kez teknoloji fuarlarının kalabalığında kaybolmak istemiyor.

Bağımsız Bir Etkinlik

Kış sonunda gerçekleştirilen MWC mobil teknoloji fuarı, teknoloji dünyasının dikkatlerini üzerine çektiği için üreticiler için bir anlamda kendisini gösterme fırsatı oluyor. Pek çok amiral gemi modelinin tanıtımına bu fuarda şahit olduk. Bununla birlikte yoğun gündem nedeniyle tanıtımlar hızlı bir şekilde geriye düşebiliyor. Bu da tüketicinin ilgisini çok fazla çekememe anlamına geliyor.

Samsung bunun farkında olduğu için Galaxy S8 modeline farklı bir tarih belirledi. Bilgilere göre Galaxy S8 modelinin lansmanı Nisan ayı içerisinde New York’ta gerçekleştirilecek. Lansman bilgisi firmanın Güney Kore’deki merkezinde düzenlediği bir toplantı esnasında aktarıldı.

Samsung’un yeni amiral gemisi ile ilgili anlatacağı çok şey var ve tüketici ilgisini çekebilmek adına anlatacağı her şeyin gündem olması gerekiyor. Bu bakımdan bağımsız bir etkinlik kararı alındı.

Elbette Nisan ayı amiral gemi çizgisindeki modeller için oldukça geç bir tarih. Önceki yıllarda Samsung bu tarihe kadar çoktan yaygın satışa çıkmış oluyordu. Şimdi durum biraz daha hassas ve bazı riskler alınmış durumda. Firma, Galaxy Note7 olayındaki tüm risklerin ortadan kalktığından emin olmadan yeni telefonu piyasaya sürmeyecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3548 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim