Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch Active 2 beklenenden erken gelebilir

Samsung Galaxy Watch Active modelini tanıtalı yalnızca dört ay oldu. Ancak görünen o ki firma yeni model için çalışmalarına başlamış bile. Galaxy Watch Active 2’nin görselleri ortaya çıktı.
Samsung Galaxy Watch Active 2 yolda Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy Watch Active dört ay önce tanıtıldı. Samsung’un en güncel akıllı saatlerinden biri olan Galaxy Watch Active, uzun süre öyle kalamayacak gibi. Aradan fazla bir zaman geçmemesine rağmen Galaxy Watch Active 2 hakkında bazı bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

İki farklı boyut ve LTE seçeneği

Galaxy Watch Active 2’nin görsellerine ulaşan SamMobile, birkaç teknik özelliği de paylaştı. Yeni akıllı saat 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı boyutu olacak. Ayrıca bir de LTE sürümü bulunuyor. Ortaya çıkan teknik özelliklere göre LTE’li versiyon 340 mAh, Wi-Fi olan ise 237 mAh boyutunda bataryaya sahip. Önceki model 230 mAh batarya ile geliyordu.

Samsung Galaxy Watch Active 2 yolda Tam Boyutta Gör

Tasarım anlamında önceki modelle büyük farklılıklar gözükmese de küçük dokunuşlar yapıldığını görüyoruz. Örneğin tuşlardan biri kenarları yuvarlatılmış dikdörtgen şeklinde. Ayrıca diğer fiziksel tuşta ise kırmızı halka mevcut. Arka tarafta da değişiklikler görüyoruz. Kalp atış sensörü etrafındaki halka bunlardan biri.

Galaxy Watch Active güncelliğini koruyan bir modelken, Galaxy Watch Active 2’nin ortaya çıkması bazı kullanıcıları üzebilir. Ancak Samsung, arayı fazla açmadan yeni modelini tanıtmayı planlıyor gibi. En azından bitmiş ürün fotoğraflarının şimdiden ortaya çıkması buna işaret ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim