Anlık Bildirim

Samsung Gear Fit 2 Pro artık resmi

Samsung'un yeni akıllı bilekliği Gear Fit 2 Pro resmi olarak tanıtıldı. Fit 2'ye göre yeni kayış seçenekleri ve 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklılık yetenekleri bulunuyor.

Samsung Gear Fit 2 Pro artık resmi Tam Boyutta Gör

Uzun bir süredir hakkında sızıntılar yayınlanan Gear Fit 2 Pro, Samsung’un IFA 2017 fuarındaki etkinliğinde tanıtıldı. Geçtiğimiz yıl çıkışını gerçekleştiren Gear Fit 2’nin geliştirilmiş versiyonu olan Gear Fit 2 Pro’da küçük değişiklikler bulunuyor.

Fit 2 ve Pro varyantı arasındaki en büyük fark olarak iki yeni kayış seçeneği göze çarpıyor. Kayışlardan birincisi tamamen siyah iken diğeri kırmızı ve siyah olmak üzere çift renkli yapıya sahip. Siyah renkli kayış dikey çizgili desenler, diğer kayışta geometrik desenler bulunuyor. Fit 2 Pro’da önceki modelden farklı olarak klasik saat tokası ve delikleri bulunuyor. Bu da hem görünümü güçlendiriyor hem de saatin koldan çıkmasını engelliyor.

Bir diğer yenilik olarak suya dayanıklılık yeteneği arttırılmış. Fit 2 Pro, 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı. Yüzücüleri ilgisini çekmek isteyen Samsung, kendi sağlık uygulamasında ve uygulama marketinde yüzücülere yönelik çözümler sunuyor.


Fit 2 ve Fit 2 Pro’nun diğer özellikleri aynı. Önceki modelde olduğu gibi kıvrımlı 1.5 inç boyutunda Super AMOLED ekran, 200 mAh batarya, dahili GPS ve Tizen işletim sistemi gibi özellikler devam ediyor.

Gear Fit 2 Pro’nun ön siparişleri yarından itibaren başlayacak. Ürünün satış fiyatı 200 dolar olarak belirlenmiş. Yani Gear Fit 2’nin üzerine 20 dolarlık ekleme yapılmış.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim