Anlık Bildirim

Samsung SmarThings Tracker cihazları bulmak için LTE kullanıyor

Samsung SmartThings Tracker duyuruldu. İzleyici bulamadığınız eşyaların size uygulama ile konumunu bildiriyor. Yeni cihaz kayıp eşyalarınızı bulmak için LTE teknolojisini kullanıyor.
Samsung, cihazlarınızın nerede olduğunu bulmaya yarayan izleyici cihazı SmartThings'in yeni versiyonunu duyurdu. Yeni SmartThings Tracker cihazları bulmak için Bluetooth yerine LTE teknolojisini kullanıyor. İzleyici bulamadığınız cihazların konumunu gerçek zamanlı olarak izlemenizi sağlıyor. SmartThings üzerindeki güç düğmesine iki kez basıldığı zaman uygulama üzerinden cihazın konumunu size bildiriyor. Cihazın ayrıca SOS göndermek için de seçeneği bulunuyor. 

 Yeni izleyici SmartThings uyumlu diğer cihazlarla çalışabilecek

İzleyici diğer Samsung SmartThings uyumlu cihazlar ile de çalışabiliyor. Böylece mevcut termostat, güvenlik kameraları gibi diğer akıllı ev ürünleriyle de kullanılabilecek. İzleyici ayrıca iç ve dış mekan kullanımı için suya dayanaklı ve cihazın bataryası tek bir şarjla bir haftaya kadar kullanılabiliyor.
Samsung'un SmartThings Tracker daha önce de farklı firmalardan gördüğümüz cüzdan ve anahtar bulmaya yarayan Bluetooth izleyicilerine benziyor. Diğer izleyicilerin farkı ise yaklaşık 200 metre menzile sahip olmaları ve nesneleri bulmak için GPS'ten faylanmalarıdır. Samsung SmartThings Tracker ise özellikle IoT cihazları için üretilen LTE-M bağlantısına dayanıyor. Samsung SmartThings Tracker'ın ülkemize gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor fakat izleyici Amerika'da 14 Eylül'de  AT & T mağazaları ve Verizon üzerinden satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim