Anlık Bildirim

Yeni görseller 2018 iPhone'ların çift SIM kartı destekleyeceğini gösteriyor

Apple'ın yarın tanıtacağı yeni iPhone'lar için artık geri sayım başlamış durumda. Ortaya saçılan yeni sızıntılar ise 2018 model iPhone'ların çift SIM kart desteğine sahip olacakları yönünde.
China Mobile'ın Facebook sayfasında yayınlanan görsele bakılırsa, yeni Apple'ın Çarşamba günü tanıtacağı yeni iPhone'lar çift SIM kart desteğine sahip olabilir.  Zaten önceki haberlerimizde böyle bir söylentinin var olduğunu sizlere iletmiştik zira bu görseller de adeta sızıntıları doğrular nitelikte.

Çift SIM desteği Çin'e özel olabilir

Görselde bir elmaya iliştirilmiş iki sim kart dikkat çekiyor ve üstteki büyük metinde "Çift SIM'li yeni Apple?" ibaresi yer alıyor. Küçük metinlerde ise ağ kullanımı ve veri bağlantısı gibi çift SIM karta sahip olmanın yararlarından bahsediliyor. Ayrıca reklamlarda da "Yeni iPhone çok yakında çift SIM kart desteği ile geliyor." sloganlarının olduğunu da belirtelim.
Gerek China Mobile'ın, gerekse de daha önce Çin kaynaklı çıkan çift SIM kart söylentileri, iPhone'ların Çin'de satılacak olan modellerine özel olabileceği ihtimalini de güçlendiriyor. Yıllardır Android cihazlarda olan bu özelliğin iPhone'lara gelip gelmeyeceğini ise kesin olarak yarınki lansmandan sonra öğrenebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim