Anlık Bildirim

Samsung Türkiye’de Ar-Ge merkezi açacak

Samsung bugün, uzun süredir beklenen Galaxy S8 serisinin tanıtımını yaparken Samsung Türkiye Ar-Ge merkezinin de kısa bir süre içinde faaliyete başlayacağını açıkladı.

 

Samsung Türkiye’de Ar-Ge merkezi açacak Tam Boyutta Gör
 

Samsung, bugün akşam saatlerine doğru aylardır konuşulan ve şirketin geçtiğimiz yıldan beri yaşadığı olumsuzlukları ortadan kaldırmak için üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığı Galaxy S8 ve Galaxy S8+ serisi amiral gemilerinin tanıtımına başladı. Türkiye’de de tüm dünyayla aynı anda yapılan lansmanda ilk olarak ABD’deki Unpacked 2017 etkinliği aktarılırken ABD’deki sunumun tamamlanmasının ardından söz alan Samsung Electronics Türkiye’nin Başkanı DaeHyun Kim ve Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, yeni amiral gemilerin haricinde Samsung’un Türkiye’deki gelecek planlarıyla ilgili bilgi verdi.

DaeHyun ilk olarak şirketin halihazırda ABD, İngiltere, Kore başta olmak üzere birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de shop.samsung.com üzerinden satışlara başlayarak ve samsungwa.com.tr adresinden online ürün satışı yapılarak önemli bir e-ticaret oyuncusu haline geleceğini açıkladı. DaeHyun ayrıca Samsung’un Galaxy S8 modeliyle birlikte tanıttığı temassız mobil ödeme imkanı sunan Samsung Pay’in kullanıcıların tüm kartlarını barındıracak ve tüm ödeme noktalarında geçerli olacak şekilde 2017’nin 4.çeyreğinde Türkiye’de de kullanıma sunulacağını duyurdu.

Ar-Ge Merkezi Açılacak

DaeHyun’un açıklamalarındaki en önemli ve sevindirici kısımlardan birisi de Samsung’un çok kısa bir süre içinde Türkiye’de faaliyet gösteren bir Ar-Ge merkezi açacağını duyurması oldu. DaeHyun ‘’Ülkemizdeki teknolojiyi geliştirmek amacıyla Samsung Ar-Ge merkezi yakında hizmete girecek.’’ derken merkezin tam olarak ne zaman ve nerede faaliyet göstereceğiyle ilgili bir açıklama yapmadı.

Yenilik ve gelişime büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiren Samsung'un, 14 milyar doların üzerinde yatırımda bulunduğu Ar-Ge bölümünde dünya çapında 70 binin üzerinde çalışanı bulunuyor. Samsung, Türkiye'deki ilk Ar-Ge merkezini 2015 yılında Teknopark İstanbul'da hizmete sunmuştu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7200 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim