Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 ve S8+ modellerinin Türkiye fiyatları belli oldu

Samsung'un resmi olarak tanıttığı yeni amiral gemisi Galaxy S8'in Türkiye'de nasıl bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı belli oldu. İşte Galaxy S8 ve S8+ modellerinin son kullanıcı fiyatları....
Samsung nihayet Galaxy S7 ve S7 edge'in yerini alacak olan 2017 yılının amiral gemileri Galaxy S8 ve S8+ modellerini resmi olarak tanıttı. Samsung, New York'taki Unpacked 2017 etkinliğini, Lincoln Center'daki David Geffen Hall'da gerçekleştirdi.
Güney Koreli şirket ayrıca Londra'nın Doğu Yakasında (2012 Olimpik Basın ve Yayın Merkezi) benzer bir etkinlik düzenledi. Samsung Türkiye tarafından tüm dünyayla aynı anda gerçekleştirilen İstanbul lansmanı ise saat 18:00 itibariyle başladı. Unpacked 2017 etkinliğinin ayrıca Samsung'un Unpacked Android ve iOS uygulamaları ve resmi web sitesinden canlı olarak yayınlandığını ekleyelim.
2017'nin en önemli amiral gemisi akıllı telefonlarından biri olan Galaxy S8 hakkında en çok merak edilen konulardan biri de Türkiye'de nasıl bir fiyat politikasıyla tüketicilere sunulacağıydı. İstanbul lansmanında Galaxy S8 ve S8+ modellerinin Türkiye için geçerli fiyat etiketleri de açıklandı.
Samsung tarafından Galaxy S8 için tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 4.399 TL olarak belirlenmiş durumda. Daha büyük varyant olan Galaxy S8+ modeli ise ülkemizde 4.999 TL fiyatla satın alınabilecek. Akıllı telefonların 21 Nisan tarihinde dünya genelinde satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23973 kez okundu.
379 kişi, toplam 434 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, lansman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim