Anlık Bildirim

Samsung yeni cihazları için Life Times adlı bir uygulama hazırlıyor

Samsung yeni cihazları için Life Times adlı bir uygulama hazırlıyor

Samsung'un bu yıl ki amiral gemi akıllı telefonları için yeni bir arayüz üzerinde çalıştığı iddialarından sonra firmanın yeni bir uygulama daha hazırladığı gündeme geldi. 

Life Times adlı bu uygulama Galaxy S5 olduğu tahmin edilen bir cihazın işletim sisteminin dağıtım öncesi sürümünden elde edilmiş. Samsung'un bu uygulamayı My Magazine gibi ana ekrana entegre edeceği belirtiliyor.

Life Times uygulaması cihazınızdaki tüm aktivitelerinizin kayıtlarını tutacak bir hizmet gibi görünüyor. Kamera, telefon, SMS, email gibi pek çok bileşeni ne zaman ve nasıl kullandığınız kayıt altına alınırken, günlük veya haftalık olarak kayıt geçmişine göz atabiliyorsunuz. Ayrıca sosyal ağlardaki aktiviteleriniz de takip ediliyor.  

Samsung böylece cihazınızda ne zaman ve hangi uygulamaya ne kadar vakit harcadığınızı Life Times ile size bildiriyor. Ayrıca Google Now gibi etkinliklerinizi, siparişlerinizi, uçak biletlerinizi de takip edebiliyor. 

Uygulamanın henüz geliştirme aşamasında olduğu belirtiliyor. Bu bakımdan Galaxy S5 ile tanıtılmama ihtimali de var. Sadece deneme amaçlı olarak cihaz üzerinde yüklü olduğu ve yıl ortalarına doğru tanıtılacağına dair görüşler de mevcut. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim