Anlık Bildirim

Letgo'ya online ödeme ve indirimli kargo özellikleri geldi

İkinci el alışveriş platformu Letgo, rakip uygulamalarda bulunan indirimli kargo ve online ödeme özelliklerini platforma entegre etti. İki özellik kullanıma sunuldu.

Letgo'da online ödeme ve indirimli kargo nasıl kullanılır? Tam Boyutta Gör

İkinci el alışveriş platformu Letgo, yeni özelliklerini kullanıma sundu. Kullanıcılar uygulamalarını güncelleyerek güvenli ödeme ve indirimli kargo hizmetlerinden yararlanabiliyor.

Bugüne kadar yüz yüze satışlar için kullanılan Letgo, mesafe sınırları ortadan kaldırdı. Kullanıcılar Türkiye’nin her yerinden kargo ile ürün alabiliyor ve kargo ile satış yapabiliyor. Ödeme ise Letgo üzerinden online şekilde gerçekleştirilecek. Online ödeme altyapısı için İyzico ve indirimli kargo için Yurtiçi Kargo ile anlaşma sağlandı.

30 kilogram ağırlığa kadarki kargoları indirimli olarak gönderebilirsiniz. Küçük kargolar, yakın şehirlere yaklaşık 15 TL’ye gönderilebiliyor. Online ödeme için fiyatın yüzde 10’u kadar komisyon alınıyor. “Alıcı Koruması” ismindeki bu komisyona karşılığında Letgo, ilgili ürünün teslim edilmemesi, hasarlı olması veya yanlış ürün gönderilmesi durumunda para iadesi garantisi veriyor. Yaşanan sorunlarla ilgili olarak 7/24 canlı destek hizmeti sunuluyor. Alıcının ödemesi, ürünün teslimatından 48 saat sonrasında satıcıya aktarılıyor.

Letgo'da güvenli ödeme ve indirimli kargo nasıl kullanılır?

Güvenli ödeme ve kargo hizmetiyle bir ürün satın almak için ürünlerin kapak fotoğrafında kargo kutusu ikonu olan ürünleri seçin. İlanın sohbet kısmına bir şey yazdıktan sonra sohbet sayfasının üstünde Teklif Et butonunu göreceksiniz. Bu buton ile fiyat teklifinde bulunabilirsiniz.

Letgo'da online ödeme ve indirimli kargo nasıl kullanılır? Tam Boyutta Gör

Teklif yaparken ödeyeceğiniz ürün için teklif ettiğiniz tutara ek olarak kargo ücreti ve komisyon tutarı da ekranda gösteriliyor.

Letgo'da online ödeme ve indirimli kargo nasıl kullanılır? Tam Boyutta Gör

Kargo ile ürün satışı nasıl yapılıyor?

Letgo’ya ürün eklerken alt bölümde Kargo Şirketi Seç seçeneğine dokunun. Ürünün kaç kilogram olduğunu girin. Ekstra bir şey yapmaya gerek olmayacak. Alıcı, kargoyla almak isterse letgo tarafından size kargo kodu erilecek. Bu kargo kodunu Yurtiçi Kargo şubesinde belirterek karşı tarafa gönderim sağlayabilirsiniz. Kargo için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor.

Letgo'da online ödeme ve indirimli kargo nasıl kullanılır? Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
67694 kez okundu.
42 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, letgo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim