Anlık Bildirim

Samsung’dan microSD kartlarda kapasite rekoru

Mobil cihazlar veya görüntüleme cihazlarınız için yüksek kapasitelere ihtiyaç duyuyorsanız, Samsung’un EVO Plus altında satışa sunduğu 256GB kapasiteli kart işinizi görebilir.

Son dönemde 4K seviyesine çıkan çözünürlükler ve büyüyen içerik boyutları; taşınabilir cihazlar için daha büyük hafıza kartlarına ihtiyaç doğuruyor. Bugüne kadar piyasada 200GB kapasiteye kadar microSD hafıza kartları bulunabiliyordu. Microdia’nın 512GB microSD kartı ise henüz piyasada değil. Samsung’un yeni EVO Plus 256GB microSD kartı ise yeni kapasite rekorunu kırıyor.

SSD sektöründe EVO markası altında başarılı işler yapan Samsung, buradaki tecrübesini hafıza kartı sektörüne de aktardı ve hafıza kartlarını EVO markasına dahil etti. Markanın son üyesi 256GB kapasiteli EVO Plus microSD kartı oldu.

Yeni EVO Plus hafıza kartı daha çok üst seviye akıllı telefonlar, tabletler, drone modelleri, aksiyon kameraları ve 360 derecelik video kameraları için tasarlandı. UHS 3 ve Class 10 standartlarını taşıyan hafıza kartı, 95MB/s okuma hızlarına, 90MB/s yazma hızlarına ulaşabiliyor.  

IPx7 sertifikası sayesinde su altında kullanıma uygun olan hafıza kartı ayrıca manyetik alanlara, X-ray ışınlarına ve yüksek sıcaklıklara dayanıklı. Bu bakımdan, dış mekan sporlarına ilgi duyanlar için de en iyi alternatiflerden birisi haline geliyor. Kartın fiyatı 250$ olarak açıklandı. SanDisk’in 200GB hafıza kartı ise ülkemizde 400TL civarında alıcı buluyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8088 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung evo plus microsd ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim