Anlık Bildirim

Samsung’un yeni tak çalıştır kamera sensörleri zaman tasarrufu sağlayacak

Sensör pazarında varlığını arttırmak isteyen Samsung, üreticilerin ihtiyacını karşılayabilecek şekilde çözümler üretmeye çalışıyor. ISCOCELL Slim 3P9 sensörü buna son örnek.

Kamera sensörü tarafında üretim kapasitesini arttırarak Sony’nin önüne geçmeyi başaran Samsung, satış tarafında da aynı başarıyı yakalayabilmek için sektörün ihtiyacı olan çözümler geliştiriyor.

ISCOCELL Slim 3P9 neler sunuyor?

Firmanın yeni duyurduğu 16MP çözünürlüğündeki ISCOCELL Slim 3P9 sensörü tak çalıştır şeklinde tasarlanmış devre yapısı ile dikkat çekiyor. Arka kamera olarak kullanacak olan üreticiler böylece entegrasyon sürecini çok çabuk geçerek zaman kazanmış olacak.

Sensör, faz algılamalı otomatik odaklama özelliğini jiroskop senkronizasyon teknolojisi ile destekliyor. Bu sayede sensörden gelen pozlama zamanı ile kamera hareket verileri karşılaştırılarak görüntülerin dengelenmesi sağlanıyor.

Diğer taraftan düşük ışık koşullarında daha iyi çekim yapmak adına, sensörün 1 mikron metre piksel büyüklüğü ön kamera olarak kullanıldığında 2 mikron metre olarak çalışabiliyor. Samsung yeni sensörünü önümüzdeki aylarda talep eden üreticilere örneklemeye başlayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim