Anlık Bildirim

Sanal gerçeklik sürecine FeelReal ile bir duyu organı daha dahil edildi

Sanal gerçeklik sürecine FeelReal ile bir duyu organı daha dahil edildi
Son dönemin en çok merak uyandıran teknolojileriden sanal gerçeklik cihazları, bildiğiniz üzere özellikle görsel ve işitsel açıdan inanılmaz bir deneyim vaat ediyor. Bazı yardımcı aksesuarlar yardımıyla sanal dünyayı hissetmemize imkan tanıyan ürünler, FeelReal ile "koku" unsurunu da devreye sokuyor.
Oculus Rift gibi sanal gerçeklik gözlüklerini tamamlayacak bir alternatif olarak hazırlanan FeelReal, yukarıda da bahsettiğimiz üzere oyunların / filmlerin ya da daha genel bir tabirle sanal dünyanın koklanmasına imkan tanıyor. Gaz maskesi gibi surata takılan ve farklı koku ile hisleri simüle etmek için tasarlanan ürün, bunu yüklenen kartuşlar üzerinden yapıyor ve örneğin sanal olarak bulunan ortam sıcak ise sıcak hava üflüyor, su buharı oluşturabiliyor ya da toz kartuşlarından yangın, okyanus, orman, ot, çiçek veya metal kokularını salgılayabiliyor. Diğer sanal gerçeklik gözlükleriyle Bluetooth teknolojisi üzerinde kablosuz olarak iletişim kuran FeelReal, pratik kullanımı nasıl olur tarzındaki birçok soru işaretiyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Farklı kartuş modelleriyle beraber 249$ fiyatı bulunan FeelReal sanal gerçeklik ürünün kısa tanıtım videolarını aşağıda izleyebilirsiniz. 
 
Sanal gerçeklik sürecine FeelReal ile bir duyu organı daha dahil edildi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2772 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim, vr ve sanal gerçelik
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim