Anlık Bildirim

USB Tip-C girişi pek çok bilgisayarda alternatif veya yegane bağlantı standardı haline geldi. USB Tip-C haricinde girişe sahip aksesuarları olan ise mecburen çevirici adaptörlere yöneliyor. Satechi’nin MacBook Pro 2016 modeli için geniş kapsamlı bir çözümü var.

Hepsi bir arada

Apple’ın büyük değişiklikler yaparak piyasaya sürdüğü MacBook Pro 2016 serisi profesyonellerin daha çok ilgisini çekiyor. Bununla birlikte USB Tip-A veya hafıza kartı girişinin olmayışı pek çoğu için rahatsız edici. Satechi Type-C USB Hub tam bu noktada devreye giriyor.

Çİft USB Tip-C üzerinden bilgisayara bağlanan ürün, alüminyum bir gövdeye sahip ve oldukça şık tasarlanmış. Cihaz üzerinde bir adet Thunderbolt 3 portu, bir adet HDMI portu, 2 adet USB 3.0 portu, bir adet USB Tip-C portu, bir adet microSD portu ve bir adet SD portu yer alıyor.

Farklı bağlantı türleri sayesinde hepsi-bir-arada çözüm haline gelen ürün üzerinden harici ekranlara, ekran kartı kutularına veya harici belleklere aynı anda bağlanmak mümkün oluyor. Satechi yeni ürünü 100$ fiyat etiketi ile satışa sunmuş durumda. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6564 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
satechi, satechi usb type-c hub ve
2 etiket daha macbook pro 2016 Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim