Anlık Bildirim

Seagate, yaz aylarında en hızlı SSD birimini tanıtacak

Yüksek okuma ve yazma hızlarına sahip SSD çözümleri artık depolama alanı konusunda da cömertleşerek HDD'lerin yerini almaya başladı. Önemli üreticilerden Seagate ise bu yaz en hızlı SSD'Yi duyuracak.
Veri transferlerini en hızlı şekilde yapmak büyük boyutta bilgi taşıyan kişiler ve şirketler için oldukça önemli. SSD'ler hız konusunda yeni bir dönem başlatsa da gelişmeye devam ediyorlar. Seagate'nin üretime hazır yeni SSD çözümü ise hız rekorlarını alt üst etmeye geliyor.

Şirket yeni modelini yaz aylarında tanıtacak. Yeni SSD'de veri aktarım hızının saniyede 10 GB'a kadar yükselmesi bekleniyor. Bilindiği üzere şu an hız rekoru saniyede 5.6 GB veri aktarımıyla Samsung'a ait. Seagate iddia edilen oranları yakalayabilirse birincilik çıtasını önemli bir farkla yukarıya taşımış olacak.
SSD biriminin henüz hiç bir ayrıntısı paylaşılmadı, bu sebeple okuma ve yazma hızları hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Yeni ürünün ev kullanıcılarından önce veri merkezleri için geliştirildiğini de söyleyelim. Böylesine hızlı bir çözümün veri merkezlerinde kullanılması bile bir çok işlem sırasında kullanıcıların daha hızlı yanıt alabileceğini gösteriyor. Bakalım bu hamleye rakipler ne zaman cevap verecek?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3569 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ssd, seagate ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim