Anlık Bildirim

SilverStone, küçük yapılara özel yeni SFX-L güç kaynağını duyurdu

Tüketicilerin küçük yapılara daha fazla ilgi göstermesi, soğutucu ve güç kaynağı gibi bileşenlerin de evrilmesine neden oluyor. SFX form faktöründen sonra şimdi de SFX-L faktörü ortaya çıktı.

Küçük sistemlere yönelik olarak geliştirilen SFX form faktörü, boyutları nedeniyle en fazla 92mm çapındaki fanlara imkan tanıyordu. Bu nedenle belirli senaryolarda fanların gürültü seviyesi de artıyordu. Bunu bir şekilde aşmak isteyen SilverStone, SFX-L adında yeni bir form faktörü geliştirmişti. Bu forma yönelik ürünler de gelmeye başladı.

SFX formatı normalde 125mm x 63.5mm x 100mm ölçülere sahip. SFX-L ise derinlik kısmını 100mm seviyesinden 130mm seviyesine çekiyor. Böylece 120 mm’ye kadar soğutucu fan kullanılması da mümkün oluyor.

SilverStone SX700-LPT adındaki yeni güç kaynağı, formata uygun ikinci üye oldu. 700W gücündeki SilverStone SX700-LPT, tam modüler kablolama tasarımı sayesinde karışıklıkların önüne geçiyor. İçerisindeki 120mm fan, düşük yüklerde yavaşlayarak gürültü seviyesini azaltıyor.

80 Plus Platinum sertifikası ile yüzde 95 civarında enerji verimliliği sunabilen güç kaynağı, tek bir +12V hattında 58 amper, 5V hattında 22 Amper, 5VSB hattında ise 3 Amper güç dağıtabiliyor. Güç kaynağı 168$ fiyat etiketine sahip ve 3 yıl garanti ile geliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim