Anlık Bildirim

Şimdi de iPhone 7 Pro söylentileri

Apple'ın ürün gamında sadece OS X tarafında görebildiğimiz Pro isimlendirmesi, artık iOS tarafına da yansıdı. iPad Pro modelinden sonra iPhone 7 Pro iddiaları gündemde.

Apple'ın geçen yıl tablet tarafında Pro şeklinde bir isimlendirmeye geçmiş olması, iPhone tarafında da yankı buldu. Bu yılın sonlarında lanse edilmesi beklenen iPhone 7 serisine de, Apple'ın bu tür bir dokunuş yapması bekleniyor.

Geçmiş yıllarda iPad Air modeli lanse edilince, iPhone Air iddiaları gündeme gelmiş ve sonrasında da iPhone 6 Plus olarak karşımıza çıkmıştı. Bu yıl, iPhone 7 Plus yerine iPhone 7 Pro şeklinde bir isimlendirme yapacağı iddia ediliyor. Pro isminin yanında başka farklılıklar da olacak.


Normalde Plus versiyonunun ekran boyutu, batarya, OIS desteği gibi farklılıkları oluyordu. Bu yıl ise iPhone 7 Pro modelinde çift kamera diziliminin olacağı iddia ediliyor. Daha geniş kamera açıları ve daha iyi çekim performansı gibi avantajlar sunacak olan çift kameranın yanında 3GB RAM bellek de belirleyici olacak.

Apple A10 yonga setindeki iyileştirmeler göz önüne alındığında, 3GB RAM ile birlikte iPhone 7 Pro modeli, performans çıtasını daha da yukarıya çekebilir. Ayrıca daha gelişmiş OIS desteği, daha güçlü batarya, çift hoparlör ızgarası, 6.1mm kalınlık değeri, yine iPhone 7 Pro'nun avantajlarından olacak. Kaynaklar, iPhone 7 Pro modelinin, özellikleri açısından iPhone ailesinden farklılaşacağını da belirtiyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7634 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 7 ve iphone 7 pro
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim