Anlık Bildirim

İnce bir profil isteyen ancak kamera teknolojilerine de önem veren üreticiler için bir dezavantaj oluşmaya başladı, o da kamera yuvasının çıkıntısı. Geçen yıl Galaxy S6 serisinde, Galaxy Note 5 modelinde ve iPhone 6/6S serilerinde çıkıntılı kamera tasarımına şahit olmuştuk.

Bazı kullanıcıları rahatsız eden ve düz zeminlerde cihazın sağa sola yalpalamasına neden olan çıkıntı, bu yıl ki Galaxy S7 serisinde çıkıntı büyük oranda giderildi ancak kasanın inceliğinden biraz taviz verildi. Apple ise, incelikten taviz vermek ve haliyle çıkıntı konusunda bir değişikliğe gitmek istemiyor.


Sektörden gelen bilgilere göre, iPhone 7 serisi, iPhone 6S serisinden 1mm daha ince bir profil ile karşımıza çıkacak. Yani 6.1mm kalınlık seviyesinde olacak. Tasarım olarak da hali hazırdaki modern çizgileri koruyacak. Peki daha da incelen kasa nedeniyle, kamera çıkıntısı artacak mı bilinmiyor ancak ihtimal dahilinde.

Bunun yanında incelen kasanın bir götürüsü daha olacak ki, o da 3.5mm kulaklık girişi. Apple'ın iPhone 7 ile geleneksel kulaklık girişine son vererek Lightning portu üzerinden ses aktarımı sağlayacağı sıklıkla dile getiriyor. Kutu içerisinden Lightning tabanlı bir kulaklık da çıkıyor. Ayrıca Lightning yuvasının biraz daha inceleceği de belirtiliyor. Elbette kablo tasarımında bir değişiklik olmayacak.

iPhone 7 serisinde ekran boyutu ve çözünürlük konusunda bir farklılığın olmayacağı belirtiliyor. Ayrıca Apple A10 yonga seti, Plus versiyonu için 3GB RAM, aynı batarya kapasitesi, iOS 10 işletim sistemi, daha gelişmiş OIS desteği gibi özellikler olması bekleniyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6898 kez okundu.
34 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, iphone 7 plus ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim