Anlık Bildirim

Sony, Vaio serisini bahar aylarında yeniliyor

 
 Akıllı telefonlarıyla CES fuarında gövde gösterisi yapan Sony, bahar dönemine yönelik olarak beğenilen Vaio serisi dizüstü modellerinde de güncellemeye gideceğini duyurdu.

Sony Vaio Z serisi LTE/4G desteği ve karbon fiber gümüş kasa seçeneğine kavuşacak. İşlemci olarak 3.5GHz hızlarına imkan veren Sandy Bridge tabanlı Intel Core i5 ve i7 seçenekleri ile RAID 0 bağlantılı SSD bellekler de bu seride yer alacak. Yeni Vaio Z serisi 1949$ başlangıç fiyatı ile Nisan ayında piyasaya sürülecek.

Sony Vaio S serisi de bazı güncellemelere kavuşuyor. 13 ve 15 inçlik modeller Sandy Bridge tabanlı Intel Core i3, Core i5 ve Core i7 işlemcisi opsiyonuna sahip olacak. Hybrid Graphics teknolojisine sahip AMD Radeon™ HD 6470M (512MB VRAM) veya AMD Radeon HD 6630M (1GB VRAM) tercih edilebilecekken, 15 inçlik versiyon 15.5 inç 1920 x 1080 ekran çözünürlüğü ve IPS teknolojisi sunacak. 15 inçlik seri Full HD ekran ve Core i5 işlemci ile 979$ başlangıç fiyatına sahip olacak. 13 inçlik seri ise 799$ fiyatından satışa sunulacak. Her iki versiyonda Şubat ayında piyasada olacak.

Sony Vaio E serisi de Sandy Bridge tabanlı Intel Core işlemci seçeneklerine güncellenecek.

Tasarımıyla ilgi çeken Vaio C serisi ise farklı renk ve semboller içeren ve ışığı yansıtabilen bir kasa dizaynı ile satışa sunuldu. 14 ve 15 inçlik versiyonlar Mart ayın kadar dayanıklı bir kılıf hediyesiyle satılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim