Anlık Bildirim

Spotify uygulamasını Linux'a yüklemek artık daha kolay

Spotify uygulaması artık Linux Mint, Manjaro, Debian, OpenSUSE, Solus ve Ubuntu gibi snap destekli işetim sistemlerine daha kolay kurulacak. Uygulamanın resmi snap paketi resmen yayınlandı.
Linux kullanıyorsanız, diğer platformlarda bulunan popüler bir uygulamayı veya hizmeti kullanamamanın ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu biliyorsunuzdur. Aslına bakılırsa Linux tabanlı işletim sistemleri günümüzde geliştiriciler tarafından giderek daha fazla destek görüyor. Dropbox, Skype ve Spotify gibi programların Linux tabanlı işletim sistemlerini resmen desteklemesi de bunun en net örneği.
Dünyanın en popüler dijital müzik hizmeti Spotify, uzun zamandır Linux tabanlı işletim sistemlerini destekliyor. Her ne kadar resmi uygulamayı yüklemek kolay olmasa da artık durum değişti. Spotify bundan böyle Linux Mint, Manjaro, Debian, OpenSUSE, Solus ve Ubuntu gibi Snap destekli işletim sistemlerine kolayca kurulabilecek şekilde snap paketi olarak indirilebiliyor.

Spotify Snap resmen yayınlandı

Snap paketlerini destekleyen bir Linux tabanlı işletim sistemi kullanıyorsanız Spotify Snap'i buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Diğer paketlere bağımlı olan .deb uzantılı dosyaların aksine snap paketleri kendi bağımlılıklarını pakete dahil ettiği için dosya boyutu daha büyük oluyor. Bu açıdan uygulamanın 167.5 MB boyutunda olduğunu hatırlatalım. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5798 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama, Linux ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim