Anlık Bildirim

Staying Together, uygulama marketlerindeki yerini aldı

Staying Together, uygulama marketlerindeki yerini aldı
Naquatic Games'in Android ve iOS platformları için geliştirdiği "Staying Together" adlı mobil oyun uygulama marketlerindeki yerini aldı.

Bulmaca ve platform unsurlarıyla bezeli bu oyunda kavuşmak için yardımımıza ihtiyacı olan sevgililerin hikayesine ortak oluyoruz. Her iki karakteri de aynı anda kontrol ettiğimiz oyunda onları aynı noktada buluşturmaya ve bunu yaparken de kalp parçalarını toplamaya çalışıyoruz.
İki boyutlu bir dünyada geçen oyun, kaliteli bir görsel deneyim sunarken hafif tondaki müzikleriyle de çoğumuzu tatmin edecek gibi görünüyor. Oyunun sanal butonlar yardımıyla sağlanan kontrolleri her ne kadar başarılı olsa da yatayda zıt, düşeyde aynı yönde hareket eden karakteri aynı anda kontrol etmek kısa bir alışma süreci gerektiriyor.
Ücretsiz olarak indirebildiğimiz oyunun ilk 20 bölümünü oynamak için herhangi bir ücret ödememiz gerekmiyor. Ancak, sonraki 40 bölümü oynamak için 4.29 TL ödememiz gerekiyor. Staying Together'a aşağıdaki market bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim