Anlık Bildirim

TP-Link’ten çerçevesiz ve Snapdragon 835’li Neffos geliyor

Bugüne kadar maliyet odaklı akıllı telefonlar ile gördüğümüz TP-Link, büyük bir sürpriz yapıyor ve çerçevesiz tasarıma sahip amiral gemilerine meydan okuyor.

Akıllı telefon pazarında Neffos markasıyla rekabet etmeye çalışan kablosuz ağ ürünleri lideri TP-Link, belki de bugüne kadar ki en önemli hamlesini yapıyor. Yeni Neffos amiral gemilerine meydan okuyacak.

İnternete sızan bilgilere göre TP-Link’in yeni akıllı telefonu neredeyse çerçevesiz bir tasarımla geliyor. Sağ ve sol kenarların yanı sıra alt ve üst çerçeveleri de incelten firma çok agresif bir ekran-kasa oranına sahip olmuş.

Henüz ekran boyutu bilinmiyor ancak 6 inç civarında olabileceği düşünülüyor. Agresif tasarım ile telefonun 5.5 inç boyutlu bir telefon ile aynı ölçülere sahip olacağı ifade ediliyor. Görüntü oranı ise 18:9 olarak karşımıza çıkıyor.

Snapdragon 835 yonga setinden gücünü alan akıllı telefon 6GB RAM ile desteklenmiş. Ayrıca 20MP+16MP çözünürlüğünde çift arka kameraya sahip. Kombinasyon 2x optik yakınlaştırma imkanı sunacak. Ön kamera ise 16MP çözünürlüğünde. Henüz modelin ne zaman tanıtılacağı netleşmedi. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim