Anlık Bildirim

TV uygulaması ile eğlence tek merkezde toplanıyor

Apple TV platformunda kullanıcı etkileşimini arttırmayı planlayan Apple, TV adında yeni bir uygulama geliştirdi. Uygulama tüm dizi ve filmlere erişebileceğiniz tek bir eğlence merkezi gibi davranıyor.

Apple’ın bugün gerçekleştirdiği etkinlik ağırlıklı olarak yeni MacBook Pro modeli üzerineydi ancak Apple TV platformu da yeniliklerden nasibini aldı. Daha yoğun bir eğlence tecrübesi için TV adında yeni bir uygulama görücüye çıktı.

Eğlence Tek Merkezde

TV uygulaması tüm dizi ve filmlere erişebileceğiniz tek bir eğlence merkezi gibi davranıyor. Farklı sekmeler ve seçeneklerle kullanıcı içerikleri daha hızlı keşfedecek ve Apple TV platformunun kontrolünü daha kolay bir şekilde eline alacak.

Uygulama tek bir tuşa dokunarak favori içeriklerinizi aramanızı ve listelemenizi sağlıyor. Up Next sekmesinde yeni bölümlerin ön izlemesini bulmak mümkün. What to Watch sekmesi dizi ve film önerilerini ekrana getiriyor. Kütüphane sekmesi Favori ve Satın Alınanlar şeklinde iki kategori olarak içerikleri listeliyor.

Store sekmesi ise uygulama mağazasındaki indirilebilir içerikleri gösteriyor. Örneğin Game of Thrones dizisini izlerken otomatik olarak HBO Now uygulamasını başlatıyor ve yoksa otomatik olarak kuruyor. Pek çok farklı içerikte de aynı davranışı sergiliyor.

Apple TV platformuna biraz daha etkileşimi arttıracak olan TV uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarından da kullanılabilecek. Uygulama ABD sınırları içerisinde Aralık ayında kullanıma sunulacak. Sonrasında ise diğer ülkelere yayınlanacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim