Anlık Bildirim

Apple tvOS 18: İşte tüm yenilikler

Apple, geçtiğimiz saatlerde düzenlenen WWDC 2024 etkinliğinde tvOS 18 ve Apple TV 4K için sunulacak yenilikleri duyurdu. İşte akıllı TV platformuna gelen yenilikler...
Apple tvOS 18 tanıtıldı! İşte tüm yenilikler Tam Boyutta Gör
Apple, geçtiğimiz saatlerde düzenlenen WWDC 2024 etkinliği kapsamında iOS 18macOS 15 ve Apple Intelligence dahil olmak üzere heyecan verici duyurularda bulundu. Bunlardan biri ise bu sonbaharda kullanıma sunulacak tvOS 18 oldu diyebiliriz. İşte TvOS 18 ile sunulacak tüm yeni özellikler...

tvOS 18 yenilikler 📺

WWDC 24'ün en büyük duyuruları iOS 18 ve Apple Intelligence olurken, Apple tvOS, HomePod ve AirPods'u da unutmadı. Yeniliklere gelirsek, Apple TV+, tvOS 18 ile "InSight" özelliğine kavuşuyor. Ekranda hangi oyuncuların olduğunu ve hangi şarkının çaldığını görüntülemenizi sağlayan bu özellik, aynı zamanda Apple Music gibi diğer hizmetlerle birlikte çalışacak.

Apple tvOS 18 tanıtıldı! İşte tüm yenilikler Tam Boyutta Gör
Böylece beğendiğiniz şarkıları çalma listelerine hızlı bir biçimde ekleyebileceksiniz. Ayrıca iPhone’unuz uzaktan kumanda olarak bağlıyken de kullanılabilecek. 

Apple tvOS 18 tanıtıldı! İşte tüm yenilikler Tam Boyutta Gör
TvOS 18 ile kullanıma sunulacak bir diğer özellik ise, Enhanced Dialog (Gelişmiş Diyalog). HomePod, AirPods ve üçüncü taraf hoparlörler ile uyumlu olan bu özellik, makine öğrenimi sayesinde zor duyulan diyalogları daha anlaşılır hale getiriyor. Bunun yanında Apple TV+ artık 21:9 projektörler için de destek sunacak.

Ayrıca tvOS'larda bundan sonra seçtiğimiz fotoğraflarımızı ekran koruyucu olarak seçebileceğiz. Son olarak TvOS 18, yeni ekran koruyucu seçenekleri ve yeniden tasarlanmış Apple Fitness+ uygulamasıyla geliyor. 

HomePod ve HomePod mini Güncellemeleri

Apple, TvOS 18'e ek olarak HomePod ve HomePod mini için de bir yazılım güncellemesi getiriyor. Bu güncelleme, SharePlay kullanarak hoparlörler üzerindeki kontrolü paylaşmanıza olanak tanıyor. Ayrıca aktif bir Apple Music aboneliğine de ihtiyaç duymacak.

tvOS 18 çıkış tarihi 📅

WWDC24 etkinliğinde tvOS 18 ile ilgili paylaşılan yenilikler bunlarla sınırlı. Peki tvOS 18 ne zaman çıkıyor? Apple, tvOS 18’i bu sonbaharda Apple TV HD ve üç nesil Apple TV 4K'ya getiriyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim