
Android platformunun en büyük geliştirici ekibinden birisi haline gelen Fransız Magma Mobile, yeni oyunu Tesisatçı 2 ile de rekora hazırlanıyor. Oyun yayımlanalı iki ay bile olmadan 5 milyon indirme rakamına dayandı.
Tesisatçı 2 mobil mağazalarda alışık olduğumuz bir türü ele alıyor. Boruları doğru şekilde sıralayarak suların akmasını sağladığımız türe Magma Mobile farklı fikirler eklemiş.
Oyunda bir tüpten diğerine aradaki borular yoluyla suyu aktarmanız gerekiyor. Ancak bu alanda hapsolmuş balıkları da kurtarmanız gerekiyor. Tabi bunu belirli bir süre içerisinde yapmalısınız. Zaman zaman ek süre, yavaşlatma gibi güçlendirmeler de bu alanda ortaya çıkıyor.
1000'den fazla bölüme sahip olan oyunda ilerleyen bölümlerde Tetris tarzında alandaki mevcut borulardan suyu geçirerek parçalamanız ve yeni boruların gelmesini de sağlamanız gerekiyor. Bazı bölümler bu şekilde epey uzun sürüyor. Oyunculardan da büyük beğeni toplayan oyun ücretsiz.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

