Anlık Bildirim

Thermaltake'den Pacific serisi yeni radyatörler

Sıvı soğutma konusunda son dönemde daha fazla adım atmaya başlayan Thermaltake, pompa ve su bloklarının ardından şimdi de yeni radyatör serisini tanıttı. Pacific radyatör ailesi her formata uygun modelleri ile ilgi çekmeye çalışacak. 

Ailedeki tüm modeller aynı tasarımı ve üretim karakteristiklerini barındırıyor. Radyatörler uzay araçlarında kullanılan lazer kesim alüminyumdan imal edilmiş ve aşınmayı önlemek için çinko ile kaplanmış. Modeller yapı olarak ikiye ayrılıyor. Pacific RL serisinde daha kalın radyatörler yer alırken, Pacific R serisi ise ince yapıda radyatörlere sahip. 

Radyatörlerde 13 adet yassı ısı borusu bulunuyor ve inç başına 13 adet olacak şekilde yoğun bir alüminyum yaprak yerleşimi mevcut. Bu bakımdan Pacific serisi yüksek basınçlı fanlara daha iyi uyum sağlıyor. 

Radyatörlerin parça birleşimi el ile yapılırken, yaklaşık bir saat süresince 550 derecede lehimlenmiş. Bu süreç sayesinde metal eritiliyor ve parçalar eşit miktarda kaynaştırılıyor. Böylece tüpler ve yapraklar arasında yekpare bir ısı transferi sağlanıyor. 

Pacific RL serisindeki radyatörler yaklaşık 50mm kalınlığında. RL140, RL280, RL420 ve RL560 modelleri 140mm fanlar ile uyumlu. RL120, RL240 ve RL360 modelleri ise 120mm fan ile uyumlu. RL480 modelinde ise 480mm'lik sistemler için tasarlanmış.

Pacific R serisinde ise 50mm seviyesinin altında bir kalınlığa sahip. Seride 120mm fanlar için R120, R240 ve R360 seçenekleri bulunuyor. 180mm fanlar için ise R180S, R360S ve R540S seçenekleri mevcut. Serilerin fiyatı henüz belli değil. 
Thermaltake'den Pacific serisi yeni radyatörler
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim