Anlık Bildirim

Tim Cook : iCloud diğer platformları da destekleyebilir

Tim Cook : iCloud diğer platformları da destekleyebilir

Dün pek çok konuda önemli açıklamalar yapan Apple patronu Tim Cook'un dikkat çeken konuşmalarından birisi Apple uygulamaları ile ilgiliydi.

Bilindiği gibi Android işletim sisteminde Apple uygulamalarını görmek şu an için pek mümkün değil ve Steve Jobs, Android kullanıcılarını hiçbir şekilde mutlu etmek istemediğini belirterek projeye her zaman karşı çıkmıştı. Bununla birlikte Google uygulamaları App Store'da daima en çok indirilenler arasında yer alıyor.

Br etkinlikte iCloud hizmetinin diğer platformlar için de destek sunup sunmayacağı sorusuna cevap veren Cook, bunun yapmak için önlerinde herhangi bir engel olmadığını ve eğer bunun bir anlam ifade ettiğini görürlerse yapabileceklerini dile getirdi.

Yapılan açıklama pek çok çevre tarafından Apple'ın Android'e iTunes, iCloud gibi platformlarını açma ve uygulama port etme gibi konularda yeşil ışık yakması olarak gösteriliyor. 

Apple'ın nasıl bir politika izleyeceği belirsiz ancak Safari, Photo Booth gibi pek çok uygulamanın Android için de port edilebilme ihtimalinin ortaya çıkması günün en önemli gelişmesi olarak gösteriliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1222 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim