Anlık Bildirim

Turkcell GollerCepte uygulaması yeni bir programa başlıyor

Turkcell GollerCepte uygulaması yeni bir programa başlıyor

Turkcell abonelerine futbol maçlarının farklı bilgilerini SMS yoluyla veya web üzerinden ulaştıran GollerCepte uygulaması, bir milyona yakın kullanıcıya sahip oldu. Turkcell 2013-2014 futbol sezonu için üyelerine özel bir program hazırladı.

Bundan böyle 2013-2014 Futbol Sezonunda 4 büyüklerin Spor Toto Süper Lig maçlarının maç öncesi, 90 dakika maç esnası ve maç sonu http://gollercepte.tv'de üyelere özel ''Dakika Yorum" programında yorumlanacak. 

Türk futbolunun önde gelen isimleri Mehmet Demirkol, Mehmet Ayan, Metin Tekin, Gürcan Bilgiç, Abdülkerim Durmaz, Bülent Korkmaz, Mert Aydın ve Emrah Kayalıoğlu GollerCepte kullanıcılarına özel canlı yayınla 4 büyüklerin tüm maçlarını yorumlayacak. 

Üstelik takımların önceki haftalardaki performansları, maçın golleri, önemli anları, kritik ve tartışmalı pozisyonları ile ilgili yorumlar maç sırasında GollerCepte üyelerine SMS ile gönderilecek, isteyenler yorumları canlı olarak izleyebilecek. Böylece üyeler program boyunca maçın heyecanını takip edebilecek, önemli pozisyonların yorumlarını anında alabilecek, maç bittikten sonra da maçın özeti ve gollerini izleyebilecekler.

GollerCepte'de haberlere, puan durumuna, fikstüre ve iddaa listesindeki maçların canlı skorlarına üye olmadan erişilebilirken, sitedeki videoları izlemek için üye olmak gerekiyor. Sitede gezerken veya video izlerken kullanılan internet bağlantısı ücretsiz.

GollerCepte üyesi olmak için Turkcell'liler GOL yazıp 7777'ye kısa mesaj gönderebilir veya http://gollercepte.tv/uyelik adresini tıklayabilirler. GollerCepte üyeliği 2,45 TL/hafta olarak ücretlendiriliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim