Anlık Bildirim

Yüz milyonlarca üyeye sahip olan sosyal ağların bir anda çökmesi, kullanıcılar için oldukça can sıkıcı bir durum haline gelebiliyor. Ünlü mikro blog ağı Twitter bunlardan birisi. Sosyal ağın zaman zaman yavaşlama veya çökme problemleri ile karşılaştığına hepimiz şahit oluyoruz. Bugün yine aynı durum söz konusu.

Bugün saat 10.15'ten itibaren Twitter'a herhangi bir erişim sağlanamıyor. Sosyal ağa web üzerinden giriş yaptıktan sonra, anasayfada teknik bir hata olduğuna dair bir uyarı kullanıcıyı karşılıyor. Mobil tarafta ise iOS uygulaması zaman zaman sorunsuz çalışıyor. Android uygulaması ise 1 saat önceki gönderileri gösteriyor. Twitter konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmış değil ancak daha önce de Twitter çökme problemleri yaşadığı için artık bu sorunlar çok yadırganmıyor. 

>>Twitter hisseleri, haftayı tarihi düşüşle kapattı

Aktif kullanıcı sayısı 307 milyona yükselmiş olsa da, rakip sosyal ağlar gibi gelir modelini genişletemeyen Twitter, mali açıdan da bir türlü beklenen büyümeyi yakalayamıyor. Borsalarda yaşanan düşüşle birlikte firmanın hisseleri 20$ seviyesinin de altına inmiş durumda. Firmanın borsaya açıldığı günden bu yana en düşük seviye olması nedeniyle, mali sıkıntıların da artmasından endişe ediliyor. 

Güncelleme: Sosyal ağa erişim an itibariyle sağlanmaya başladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4954 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, twitter çöktü mü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim