Anlık Bildirim

Üç boyutlu büyük baskılar almak isteyenler için geliştirilmiş yazıcı,"Gigabot 3D"


Üç boyutlu yazıcı modelleri piyasada artış göstermeye ve çeşitlenmeye devam ediyor. Bu doğrultuda geliştirilmiş bir model olan Gigabot 3D, piyasadaki benzer modellere göre daha büyük ürünler yapılmasına imkan sağlıyor.
Kickstarter üzerinde re:3D firması tarafından başlatılmış bir proje olan Gigabot 3D, piyasadaki benzerlerine göre sunduğu büyük üretim imkanı ile dikkatleri üzerine çekiyor. 600x600x600mm büyüklüğünde üç boyutlu baskı yapabilen cihaz, klasik masaüstü üç boyutlu yazıcıları ile karşılaştırıldığında 30 kat daha fazla baskı hacmi sunuyor. PLA ve ABS malzeme kullanan Gigabot 3D, ürünlere kolay ulaşım sağlayabilen yanları açık sert alüminyum gövde yapısına, 100 mikro katman çözünürlüğüne ve Azteed X3 yazıcı kontrolcüsüne sahip.
 
Üç boyutlu büyük baskılar almak isteyenler için geliştirilmiş yazıcı,'Gigabot 3D'
Benzer modellerden sunduğu büyük üretim boyutları ile ayrılan Gigabot 3D, site üzerinde başlatılırken konan 40,000$ hedefin bitimine 59 gün kala 13 bağış ile 13,122$'lık kısmını toplamış durumda. Site üzerinde yapılacak 2,500$ bağış ile Ekim ayında elde edilebilen Gigabot 3D için hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıdan izleyerek, ürünün gerçekte nasıl çalıştığını görebilirsiniz.
http://www.kickstarter.com/projects/re3d/gigabot-3d-printing-this-is-huge 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1957 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim, 3d
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim